Tudom, eltűntem…

Jól eltűntem, azt sem tudom, hogy az a pár ember, aki eddig olvasott, itt van-e még…Itt vagytok? :)

Van ám egy csomó kifogásom, miért nem írtam eddig, de persze mind csak hülyeség…Viszont azt hiszem, kicsit rendbe tettem magamban, mit is akarok. Az a helyzet, hogy követek egy rakat blogot, és talán picit irigykedek a több ezer követőre, amit különböző outfit és “mit vettem a hónapban” bejegyzésekkel lehet elérni, ahova néha egy-egy recept vagy filmajánló is becsusszan. És talán én is azt hittem, valami ilyesmit szeretnék, sok-sok nappali krém, éjszakai krém, bőrfeszesítő, sminkcucc, körömlakk, stb. teszttel. Igen ám, de ez olyan, mint amit egyszer a felesleges sminkcuccok összevásárlásáról írtam: Attól még, hogy az évek alatt beszereztem a szivárvány minden árnyalatában pompázó szemhéjpúdereket, nem lettem olyan lány, aki reggel 5 percnél többet szán sminkelésre, de még ha valami olyan alkalom van, ahova erősebben sminkelhetnék, akkor is maradok szempillaspirál-pirosító-púder-rúzs varázskombónál. (Kövezzetek meg, de lehet, hogy alapozóm is csak akkor lesz, ha már nagyon kell – remélem, ez úgy 35 éves korom előtt nem történik meg.). Szóval attól még, hogy lett egy szép blogom, amit nagyon régóta szerettem volna, biztosan nem fogom lefotózni, hogy milyen ruhában indultam el itthonról, és nem fogom aláírni, hogy melyik ruhadarabot hol szereztem be (pedig kicsit talán szeretnék ám olyan lány lenni:) ). És lehet, hogy öregszem, de az ilyen beszerzős (“haul”) bejegyzések olvasásakor már nem az jut eszembe, hogy jaj, de jó lehet ezeket mind kipróbálni, hanem az, hogy ha valaki egy hónapban 3 féle arckrémet, testápolót, satöbbit vesz meg/kap meg egy cégtől, az vajon ebből mennyit fog kidobni (ami iszonyú nagy pazarlás szerintem, és nem a pénzre gondolok, azzal mindenki azt csinál, amit akar, de ez nagyon nagy szeméttermelés-környezetszennyezés ám…).

Viszont szívesen írok recepteket meg mindenféle praktikákat, DIY bejegyzéseket, filmajánlókat és ilyesmiket, akár csak magamnak, hogy megjegyezzem, akár 3 embernek, ha annyi olvas, de persze sok sok emberrel is szívesen megosztom ezeket, ha úgy alakul:)

Na de a lényeg: vége a Greenberry-nyáriszünetnek, és hamarosan leírom a legtutibb padlizsánkrém receptjét!

kép forrása: Pinterest.com

kép forrása: Pinterest.com

 

 

  • Facebook

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>