Óda a matt fedőlakkhoz

Szóval.

Nem hiszem, hogy lesz ezen kívül körömlakkos bejegyzés, hacsak nem szerzek be valami álom csodaszép gyönyörűséget, vagy nem találok szuperakciós körömlakkokat valahol, amiknek a beszerzési helyét meg akarom veletek osztani, de új legjobb barátom, a matt fedőlakk azért érdemel egy kis helyet.

Az egész úgy kezdődött, hogy láttam egy rakás képet a Pinterest-en olyan körmökről, amelyek matt lakkal vannak kifestve. Egy szép nap, tanulás vagy szakdolgozat írás közben, miután megnéztem az összes sorozatot, amit szoktam, úgy éreztem, hogy egy percig sem élhetek tovább matt fedőlakk nélkül (nektek is ilyen nagyon fontos dolgok szoktak eszetekbe jutni tanulás közben?:) ), így el is mentem a legközelebbi Rossmanba, ahol csak a számomra nem túl ismert NYC márkájú lakkok között találtam ilyet, úgyhogy gyorsan meg is vettem. A barátság azóta is tart, úgyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek!

Nagyon gyorsan szárad (még akkor is, ha az alaplakk nem száradt meg még teljesen), nagyon könnyű használni, nem kell sokat szórakozni vele és hajszálpontosan felkenni, szépen eloszlik magától:), és ami a legfontosabb, szerintem nagyon szép.. Én ész nélkül rákenem bármilyen színre, de azt azért be kell látnom, hogy vannak olyan színek, amelyeknek jobban áll a csillogás, mint a “mattság”, de valahogy nekem a matt körmök sokkal kifinomultabbnak, elegánsabbnak, de mégis különlegesebbnek és vagányabbnak tűnnek (ez egy szép mondat volt, lássuk be.)

Lefotóztam pár színt -oké, a fényviszonyok még mindig adottak…-, illetve a kéket nagyobban is megmutatom, mert arra direkt tettem csillámokat is, hogy lássátok, azokkal mit művel a fedőlakk. Nem tudom, mennyire látszik, de a lényeg, hogy a csillámok csillámok maradnak, viszont nem vakítanak, hanem apró aranyos fényes pöttyökké válnak, így a csillámok kicsit “hétköznapibbá” válnak.

Persze ízlések és pofonok, lehet, hogy van, akinek egyáltalán nem tetszik, de szerintem mindenképpen érdemes beruházni egy ilyenre. :)


Matt fedőlakk

Kék köröm

  • Facebook

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>