Mozogjunk!

Süt a nap, lassan tényleg itt a tavasz, nincs is jobb időpont arra, hogy kicsit elkezdjük formába hozni magunkat. Ezt persze sokféleképpen lehet, most az otthoni, időhatékony tornázáshoz szeretnék nektek ajánlani egy oldalt, amit nemrég találtam.

Ez az oldal nem más, mint a fitnessblender.com. A videókat, cikkeket egy nagyon, nagyon, nagyon cuki kedves házaspár csinálja, ők Kelli és Daniel. Ami miatt nagyon jó szerintem ez az oldal, hogy a  “Workouts-Full lenght workout videos” menüpont alatt kiválaszthatjuk, milyen fajta mozgást szeretnénk végezni (cardio, erősítő, szálkásító, stb.), illetve hogy milyen izomcsoportot szeretnénk megmozgatni (helyezhetjük a hangsúlyt például a karjainkra, combjainkra, fenekünkre, hasunkra). Emellett pedig címszavakat is beírhatunk a keresőbe ( kettlebell, yoga, pilates, stb). Azt ugyan kicsit hiányolom, hogy az edzés hosszát nem választhatjuk ki, viszont a videók címében mindig benne van, hány percig tart, így könnyen láthatjuk azt is. A  10 percestől a több, mint 1 órásig mindenféle van. :) A videókra rákattintva pedig oldalt az “Exercise Information” alatt láthatjátok, hogy milyen felszerelések kellenek az edzéshez (soknál semmi, de például kellhet súlyzó, gumiszalag, stb.), illetve, ami szerintem az egyik legjobb dolog, láthatjátok az edzés nehézségét 1-5-ig. Ha rendesen csinálom, akkor a 3-as 4-esnél már szokott egy kis izomlázam lenni. :)  A videókon nagyon jól látszik, hogy mit és hogyan csinálnak, de instrukciókat is kapunk a gyakorlatokhoz (mondjuk én le szoktam némítani és zenét hallgatok közben). Ha valaki be akar durvulni, kéz- és lábsúlyokkal meg lehet nehezíteni a gyakorlatokat.

Találhatunk még például recepteket, amiknél azt is leírják, mennyi kalóriát, cukrot, szénhidrátot, egyebeket tartalmaznak, vagy kinyomtatható edzésterveket is (utóbbiakért viszont már fizetni kell).

Szerintem nagyon szuper oldal, egyszerű, de nagyszerű, ahogy azt mondani szokták, nincs teledobálva reklámokkal, könnyen és gyorsan ki lehet választani, mit szeretnél.

És akkor legyen itt egy videó a házaspárról, amiben elmondják, kik ők, hogyan és miért kezdték el a Fitness Blendert, és a végén láthatjuk a kutyusukat is:)

Tornázásra fel! :)

 

  • Facebook

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>