Amerikából jöttem, mesterségem címere…

Emlékszik még valaki erre a játékra?:)

Na, komolyra fordítva a szót:

Átlag 25 éves budapesti lány vagyok (nő, gyakoroljuk ugyebár:) ), most fejeztem be a főiskolát, lassan 7 éve egyedül lakom -mármint tesóval, Pasival, de nem “otthon”-, ami azt jelenti, hogy sikerült reeeengeteg tapasztalatot összegyűjtenem arról, hogy hogyan főzzünk a semmiből valamit, honnan tudjuk hogy mégis mennyi az 5 dkg liszt és mi az a habarás, hogyan próbáljuk meg beosztani az időnket úgy, hogy mindenre jusson idő, és azt a minimál szabadidőt ami a munka után marad, ne csak a házitündérkedésre fordítsuk, hanem egyéb dolgokra. Bár hozzáteszem, lehet, hogy csak én pörögtem túl az elmúlt pár évben ezt a kérdéskört, hiszen a suli-munka-háztartás-magánélet kombináció nem feltétlenül a legjobb. De lehet okosan is csinálni, ezt megtudtam az évek alatt:)

 Volt már egy-két munkahelyem, épp újat keresek, de erről még fogtok hallani bővebben is szerintem.  (Addig is ha valaki tud valamit, na, szóval tudjátok).

Jöjjön egy kis sablon szöveg: szeretek mindenfélével foglalkozni, új dolgokat kipróbálni, részt venni jó dolgokban, kitalálni jó dolgokat, imádom Budapestet, sétálni, fotózni, varrni, kreatívkodni, filmeket nézni és közben elaludni, satöbbi, satöbbi…

Jelenleg a tesómmal, féligmeddig (féligmeddig=nem hivatalosan, és a cuccai egy része még a saját lakásában található) a Pasimmal és egy macskával élek, ez a közeljövőben redukálódni fog egy darab Pasira és egy darab macskára, juhú! :) Gondolom ez a költözködés valami felhőtlen móka és kacagás lesz, ha esetleg nem, arról is hallani fogtok azt hiszem:)

Bemutatkozásnak ennyit, a többi majd jön…

 

  • Facebook

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>